Datum Naam Bericht
11-03-15 Patrick & Nicole
 
Goedemorgen,
Gefeliciteerd YINDI & AVATHAR,Daniella & John met jullie 6 schattige puppies :-)!! Hij is EINDELIJK geboren :-) onze lieve "Yukon" ik kan bijna niet wachten om je mee naar huis te nemen :-(...:-)!! Maar ik zal helaas nog even geduld moeten hebben. Laat het snel eind April begin mei zijn!!
Groetjes vanuit Nijmegen, Patrick & Nicole.
28-02-15 De Bezemers & Fellow Hoi, hoi Fam. Joosten,
Even een update over onze grote lieve Dokus! Hij wordt 5 mrt alweer 5 jaar!
Fellow groot van lijf klein van hart! Wat gaat de tijd toch hard!
Ook al heeft hij ook zijn bloopers hoor! Zoals laatst.......eerst vrouwtje helpen om losgebroken schapen weer terug de weiland in te drijven........hartstikke goed! Geweldig geluisterd! Maar als je vervolgens een poos daarna langs een andere weiland loopt met 2 spelende jonge rammen en je denk dat je het zelf wel kan....over een hek springt... over een sloot...en ook nog vergeet te luisteren!!! En dan stomverbaasd zijn.....vrouwtje is hartstikke boos???? Gelukkig de arme schappen waren alleen geschrokken(gelukkig geen drachtige ooien!!), de boer en boerin boos, vrouwtje de schaamrood op de kaken en bloemen en een taart armer, is het toch nog goed afgelopen!
Hij blijft een echte herder! Donderstraal!;) Maar hij mag zich toch maar niet meer met schapen bemoeien!
Wordt nog een uitdaging want als het goed is krijgen we op zijn verjaardag de overdracht van een stuk grond waar we onze eigen huis op gaan bouwen! Dan gaan we naast schapen wonen! Ahhhhhhhh! Wel ronddom sloten en een lekkere tuin. Maar zwemmen is zijn hobby dus dat weerhoud hem niet! Dus hebben we een uitdaging! Maar dat moet lukken! Hopelijk gaat het met jullie en de doggy' s ook allemaal goed!?
Geef ze een dikke knuf van ons! En wens alle nieuwe eigenaren maar heel veel geluk! Wij genieten al 5 jaar volop! Lieve groetjes & lik De Bezemers & Fellow
13-08-14 Alice en Andre Beste Daniella en familie,
Morgen is het feest, voor onze Alex (voorheen jullie Ozeon Leone) en al zn broertjes en zusjes uit nestje O en voor jullie natuurlijk ook!
Wij zijn superblij met hem, oa omdat:
- hij met alle honden en kinderen in de buurt en op de dijk en het strand goed omgaat en altijd wil spelen
- hij ons bij de hondentraining veel moois heeft geleerd en we nog meer maatjes zijn geworden
- hij -toch nog- een echte knuffelhond is geworden en zn lekkere lijf telkens weer tegen ons aan drukt
- hij volop met ons communiceert, vanaf de ochtend ontwaak kreetjes, naar de thuiskomst uitroepen, de boertjes na het eten en de diepe zuchten als het slaaptijd is- enzovoort enzovoort
Met vriendelijke groeten, Alice en Andre
12-08-14 Rieks en Marion Vedder Wij hebben sinds kort een pup van Elin en Avathar. Een prachtige lieve hond met een bijzonder speels en energiek karakter. Ze ziet in alles een uitdaging en wil alles onderzoeken! Wij zijn er zielsgelukkig mee en hopen met haar veel mooie momenten te mogen beleven. De puppiecursus, de fietskar, de markt, de auto, andere honden, ze vindt het allemaal prachtig. Binnenkort op vakantie met de camper door Nederland zal ook een mooi avontuur gaan worden. Daniella en John bedankt voor Lua!
23-02-14 Marianne en Wim Blok Van harte gefeliciteerd met het grote wonder, dat Bella heeft gebracht. Zoveel hondjes tegelijk, een bijna onhondse prestatie. Fijn dat alles goed gaat met de 15 nakomelingen, Wij zijn nog steeds heel gelukkig met de dochter van Goia uit het nestje van november. Met onze Pasja gaat het heel goed hier in Spanje.
24-12-13 F.J. Kragt Prachtige honden en heb er een gehad die bijna 12 jaar is geworden. Zij hete Chinook. Is er misschien iemand die weet of er nog afstammelingen zijn van haar? Weet dat zij 4 keer een nestje heeft gehad. Groet Freek
10-12-13 Dineke Mos Wat een prachtige foto's weer van dit nestje! Wij zijn erg gelukkig met onze Saar uit het vorige nest! Wat een heerlijk hondje! Groetjes van fam Mos!
16-11-13 Hanny Gefeliciteerd. Prachtig nest weer. We kunnen amper wachten maar doen het toch...haha...moeten wel. Zit hier gelijk met jou in de nesten.... van 2 sphynxen. Hopelijk goed nieuws in het vroege voorjaar over Bella. Veel plezier met dit nest.
Groetjes Frank Hanny & Robin
08-12-12 Fam.Bezemer Hai fam. Joosten, Wat een puppen geluk weer, we smelten alweer van al die foto's.
Hier gaat alles geweldig met Fellow, we zeggen het iedere week wel een keertje. Wat hebben we toch een geluk met onze vrolijke kroelkip. Groot van stuk maar met zo'n klein hartje. 2 1/2 jaar alweer en geen seconde spijt van onze witte wolf. Wat een HEERLIJK beest!
Bere sterk, lief, gehoorzaam, zowel binnen als buiten super makkelijk, waaks op zijn tijd. Er gaat bijna geen dag voorbij of hij krijgt wel een compliment van wildvreemde. Het is maar goed dat hij het niet allemaal begrijpt want hij zou naast zijn poten gaan lopen! Hihi! Het maakt me ook wel eens angstig, zo'n hond krijg je nooit meer! Dus hij moet maar super oud worden. Toch?
Vandaag weer genoten van de sneeuw! Fellow heeft 2 favorieten: zwemmen en sneeuw! Eigenlijk 4, daarbij voetballen en boomstronken versjouwen.Vandaag heeft hij er weer 1 bij, ijsklompen verplaatsen! Als hij niet slaapt is hij vrolijk! Enige wat hij niet zo leuk vind is de stofzuiger, die maakt namelijk overuren. Want haren heeft hij zat! Maar lekker belangrijk, toch!
We wensen al de nieuwe puppy eigenaren minstens net zoveel geluk als wat wij hebben met Fellow.
En Fam. Joosten het geluk van Fellow is wel bij JULLIE begonnen. Beste nieuwe puppy eigenaren, een betere plek om een geweldige huisgenoot/ beste vriend te vinden is er niet!!! Fijne feestdagen! En een Honds Te Gekke 2013! Namens Fellow en de Bezemers
07-11-12 Jan en Ineke Wat geweldig, gefeliciteerd Bella, wat zien ze er leuk uit, we kunnen bijna niet wachten om te komen kijken.
04-11-12 Kirsten Elsdijk Spannend, spannend! we kijken steeds of de pups al geboren zijn. Het hele gezin kijkt uit naar onze nieuwe huisgenoot.
24-10-12 John en Ineke We zijn in blijde verwachting ! Over een week of 2,5 wordt er een nieuw nestje verwacht bij Daniella en John.
En als ik de enthousiaste verhalen hier lees..... dan kunnen we het haast niet afwachten !
01-08-12 Marga Stolk Wat iedereen hier ook schrijft;..de mooiste, liefste en geweldigste pup van de Witte Klaver woont bij ons in Apeldoorn. Jazz is zijn naam, ruim 9 weken oud nu. We zouden hem voor geen goud meer willen missen.
Wat een knuffel, een doerak, een moppie, een fotomodel; Ons leven is aardig veranderd de laatste 2 weken en we willen nooit meer anders. Lieve Jazz, je bent goud waard. Lieve Daniella & John....bedankt !
23-05-12 Gabrielle Strijker Hoi familie hier een berichtte uit tynaarlo. Onze Floyd vandaag 1 jaar oud!! Dus feest!! Wat een snel jaar zeg! Maar we genieten nog iedere dag van die leuke lieve heerlijke witte herder met zijn rare fratsen! En hij van ons ! Groetjes van Henk en gabrielle en natuurlijk Floyd!!!!!!
06-03-12 Areke Engelen
 
Hai Daniella en kids, Wat een heerlijk hondje is Arasz! Zo'n ondernemend ventje en we komen regelmatig in leuke en grappige situaties terecht. Hij pakt iedereen in met zijn charme en looks en ik moet zeggen: het is een prachtexemplaartje...maar dat kan ook niet anders met zulke ouders! Bedankt voor alle goede zorgen en adviezen (ook nu nog...) Tot mails! Groetjes Areke en Arasz
20-01-12 De Bezemers & Fellow Hai fam. Joosten! Wat is het weer gezellig druk met al die ijsbeertjes! Geweldig wat zien ze er weer prachtig uit! Het is maar goed Daniella dat ik niet dichtbij woont want ik was direkt verkocht! Want als je eenmaal zo'n ijsbeer in huis hebt, dan ben je voor de rest van je leven verkocht en verslaafd! Mijn ijbeer ligt naast me op de bank met z'n hoofd op een kussen. Hoe rot kan je het hebben. Altijd gezegd de hond mag niet op de bank! Maar ja als hij z'n grote witte kop op je schoot neerlegd en je aan blijft staren met zijn prachtge donkere ogen, wat moet je! Ach ja..... een grotere bank kopen! Dus lieve nieuwe puppie bezitters, wees goed voor ze want ze zijn goud waard en donders verslavend!
Veel geluk allemaal en Daniella geef ze maar allemaal een knuf van me en een lik van Fellow
18-01-12 Alice Beck Hoi Danielle, Wat een gezellige puppendrukte bij jullie in huis, gefeliciteerd!! Onze Snowy is op 10 december bevallen van 5 puppen, dus hier is het ook genieten. Groetjes en tot ziens, Alice Beck
17-01-12 Oldenhave
 
Hoi Mama Anna, Gefeliciteerd met je 10 puppenkindjes.Dat ze allemaal maar weer een warm en liefdevol mandje mogen vinden. Groetjes Bart en Wendy. Een een lebber van je broer Aika en halfbroer Yendi
15-01-12 Danny Gefeliciteerd met de pupjes. Alles goed gegaan? Toch nog even lekker bij mama in haar buik blijven zitten. Heerlijk dat ze alle 10 gezond zijn. Groetjes Danny en de rest van de fam.
07-01-12 Danny
 
Heee luitjes, Nog de beste wensen voor 2012. Dat het een heel gezond en gelukkig jaar voor jullie mag worden.
Wat doen de pupjes het weer super.Erg mooie foto's. Kom gauw even gluren. Groetjes Danny en natuurlijk ook van Fred, Bart en Michelle. Knuffel van de hondjes.
25-07-11 Gabrielle strijker hoi daniella en john, floyd is alweer een paar daagjes bij ons en het is erg gezellig. hij rent af en toe als een gek door het huis. en heeft ook al half in de vijver gelegen! vanmorgen met hem voor het eerst in de wandelkar af en toe eruit en dan er weer in. hij vond het hartstikke leuk(denk ik) alle kanten op kijken en van alles meemaken. nu ligt hij dus weer knock out aan mijn voeten. heb ik weer 2 tellen rust. groetjes maar weer henk en gabrielle
20-07-11 Corrie Godthelp hallo Daniella, wat zijn ze toch mooi, geniet er nog maar van he. Leuk voor de mensen die er weer een komen halen, ik hoop dat ze net als wij er veel plezier van hebben.  Hartelijke groeten van Aad, Corrie en Snowie
19-07-11 Ine Kloppenburg Hallo!! Wat zullen jullie het straks rustig hebben met "maar" 4 pups, als de anderen bij hun nieuwe baasjes zijn! (Prachtige pups!) Eentje, met de opstaande oortjes, lijkt op Mila toen ze nog in het nest was.Klein, maar pienter (en druk?!). Mila's speuren is eindelijk op Omroep Flevoland geweest. Anderhalf uur opnamen, voor 1.29 minuten uitzending....ha,ha! Het helpt wel om haar geestelijk moe te krijgen hoor. 's Avonds heb ik geen kind meer aan haar. Groetjes! Ine
23-07-11 Anne Westerhof Gefeliciteerd met de kleintjes!! Wij kijken erg uit naar de volgende foto's en natuurlijk naar het moment om de kleintjes te komen bewonderen!! Liefs Anne Westerhof en Dave Greebe
12-07-11 Oldenhave Hoi Zus(je), Gefeliciteerd met je vierling. Geniet er maar lekker van.
We kijken weer met veel plezier uit naar de foto's van je witte puppenkindjes.
Dat ze maar net zo knap worden als hun mama en papa.
Veel liefs Bart en Wendy en een dikke lebber van Aika en Yendi
11-07-11 Gabrielle Strijker Hoi, spannend nog een dikke week en dan komt onze Floyd!! Wat kunnen soms weken lang duren he? tot gauw Henk en Gabrielle
09-06-11 Rogier en Ingrid Hallo Daniella en John, We hebben jullie indeling ontvangen om de pups te bezoeken. Bedankt daarvoor. We kunnen bijna niet wachten om die kleintjes te komen bekijken. Iedere keer checken we of er nieuwe foto's op jullie site staan. Zo leuk om te volgen. Veel succes ermee en tot gauw.Knuffel aan de hondjes van ons. Groetjes Rogier Traag en Ingrid Slinkman (Lettele)
08-06-11 Ine Kloppenburg Wat leuk om weer te zien! Gefeliciteerd hoor! Tien stuks... We zijn met Mila aan een cursus praktijk speuren (=personen opsporen) begonnen, want Mila moet iets te doen hebben. Het leek voor haar een eitje, maar 's avonds was ze totaal gevloerd!De foto's komen zaterdag op haar blog te staan. En als je denkt, wat lijkt ze dun... Ze heeft een berg haar verloren, daar kun je 6 truien van breien! Ik ga jullie nestje ook weer lekker volgen. Heel veel succes en tot de volgende keer! Ine
05-06-11 Corrie Hallo fam., wat zijn het weer leuke foto's en wat is de moeder toch een schat he.Ik kijk alweer uit naar volgende week, geniet er maar weer van hoor.
groeten uit alphen aan den rijn
05-06-11 Sonja Hallo fam. Joosten, Geweldig om via de weekfoto's de ontwikkeling van de pups te kunnen volgen. Wat zien ze er goed uit! Zo zijn we echt 'in verwachting'  ;-) hartelijke groet van de fam. Sommer uit Noordeloos.
01-06-11 Corrie Geweldig weer, ik ga het nestje zeker weer volgen hoor. Wat een nestje weer he, genieten jullie er maar weer van, leuk met deze dagen. De hartelijke groeten van Aad en Corrie en Snowie
01-06-11 Janita Hallo Fam. Joosten, gefeliciteerd met weer zo'n prachtige worp.Donna ziet er op de foto's zo ontspannen uit, dat kan haast niet anders dan dat ze het weer super doet als moeder. Mooi om al die kleine hummels weer te zien.
Succes want het is weer even hard aan de gang.
groetjes Janita...
31-05-11 Fred en Danny Hoi Daniella, John en de kids,
Gefeliciteerd met jullie 10tal. Heerlijk om te zien hoe goed het met ze gaat.
En heel erg bedankt voor het bijstaan bij de bevalling van Hinte. We hadden het zonder Daniella niet gered. Ze is een topper.
Hinte doet het nu heel erg goed. Ze is een echt moedertje voor haar meisje. We zijn heel trots op dit haar.
Groetjes Fred, Danny, Bart en Michelle.
28-05-11 Trimsalon Aika Hoi Mama Donna en de rest, wat is het toch weer geweldig om de kleine witte puppenkindjes weer te zien. Donna wat heb je je eigen weer bewezen met het laatste nestje van je knap hoor. Het ziet er weer heel erg mooi eruit.
Geniet er maar lekker van. Liefs vanuit Eindhoven

Mama Donna.
Weer leuk dat we er weer 5 broertjes en 5 zusjes erbij hebben gekregen.
Kunnen we over een tijdje met zijn alle het strand en bos onveilig gaan maken.
Een lebber van je zoons Aika en Yendi.
20-03-11 Fam. Wijnen Hallo John en Daniella, Lara doet het prima hier. De eerste nacht heeft ze maar twee keer 10 minuutjes gehuild en verder was ze rustig. De kinderen zijn helemaal blij met haar en vechten om haar aandacht. Het lijkt allemaal heel veel voor haar, maar ze reageert heel erg goed. Gisteren had ze een dagje diarree, maar dat is nu al weer over. Zelfs met de zindelijkheid gaat het al de goede richting op. Lara luistert redelijk goed, een paar keer een corrigerende "foei" is vaak voldoende om het niet meer te doen. De katten vindt ze bijzonder interessant, maar dat is niet geheel wederzijds. Maar ook dat zal wel wennen. De een accepteert haar inmiddels, als ze maar niet te dicht in de buurt komt. De ander mijdt haar en blijft boven, behalve als ze in de bench zit. Al met al voelt het na 2 dagen alsof ze er al altijd bij is geweest. We zijn heel erg blij met haar.
05-03-11 Annetta Bezemer Hoi Fam. Joosten,
Niet te geloven he Fellow en de rest van zijn broertjes en zusjes alweer 1 jaar!
Fellow is vandaag schandalig verwend en ligt nu voor pampus! Het gaat geweldig met hem! Zo gek als een deur en soms zo vies als een varken met geur en al! Spelen is nr. 1 bij hem en eten niet vergeten! Van de week liet hij wel even goed zien dat hij niet alles goed vind van iedereen. Er kwam een jachthond naar hem toe en Fellow heel vrolijk er op af, maar die jachthond zag het niet zitten en trok van leer. Had hij beter niet kunnen doen Fellow had ook zoiets van wacht maar dat kan ik ook. Dus dat werd motten met elkaar.(wie had dat gedacht van Fellow) Gelukkig is het vaak meer herrie dan schade. Het zijn vaak de baasjes waar je meer last van heb, die een kilometer verder op lopen en dan zeggen dat jou hond is begonnen en dat je hem moet vasthouden als hij niet te vertrouwen is. WAT mijn Fellow niet te vertrouwen! Eikel! Gelukkig weten we beter! Maar vandaag hebben we zijn eerste verjaardag gevierd en hopen op nog heel veel te gaan! Het is een geweldige hond we genieten nog iedere dag van hem! Heel veel geluk met jullie puppekinderen, ik zit weer te kwijlen bij de foto's.
Knuf, kus & poot De Bezembende
05-03-11 Jarno en Mireille Vandaag hebben wij onze lieve mooie, schattige, geweldige pup meegenomen en wat zijn we er blij mee. Eerst in de hal even laten wennen aan onze andere hond. Eerst even aan de lijn allebei en toen los om te kijken of alles goed ging.
En ja hoor het klikt hartstikke goed tussen beide en ze zijn heel lief voor elkaar. Natuurlijk is alles nog even wennen voor Bindi maar het gaat nu al goed. Ze is nu weer lekker aan het slapen voor de 5e keer haha want ja ze moet wel goed rusten. We zijn zo blij met Bindi en we gaan haar een lang en gelukkig leven geven.
04-03-11 Ine Kloppenburg Mila is morgen 1 jaar oud en ik heb de foto's en mijn verhalen op mijn blog nog eens bekeken en gelezen... Wij hebben een waanzinnig leuke, drukke, dynamische en zeer slimme hond. Zij was het kleinste scharminkel...en nu weet je niet wat je ziet. Overal krijg ik complimentjes, wat is ze mooi, sociaal en lief. We hebben een jaar moeten trainen, haar liefhebberij voor tuinieren, weten hoe iets werkt en haar ongekende nieuwsgierigheid door de vingers moeten zien, ze heeft een neus als geen ander en een doorzettingsvermogen van hier tot Tokyo.... Maar nu hebben we een maatje voor het leven.... Haar zusje Diva lijkt sprekend op haar.. Dat moet wel een heel mooi nestje zijn geweest! Bedankt voor zo'n cadeautje!!
23-01-11 Annetta Bezemer Hee fam Joosten, Wat geweldig de pups zijn er en het is allemaal weer goed gegaan!! Gefeliciteerd Anna, goed gedaan meisie!Heerlijk zeg en wat zijn ze weer mooi! Ik hoop dat ze allemaal een lang en gelukkig leven gaan leiden!
Met onze pup (hi,hi, ha,ha, schofthoogte 67 cm en 40 kilo schoon aan de haak)gaat het onwijs prima, af en toe lekker aan het pubberen. Vrouwtje onwijs laten schrikken om over een +/- 3 meter brede sloot te springen naar een vriendje toe, en dan mank gaan lopen. Sta je dan aan de overkant en je kan er niet bij, zwemmen is een optie maar erg koud! Dus omlopen maar, gelukkig viel het allemaal mee en was hij waarschijnlijk geschrokken van zijn eigen kunnen ( ik ook! )
Gisteren hebben we weer de wandeling gedaan die we met jullie gedaan hebben. ( wat was dat gezellig! ) Opa en Oma in Honki tonk neergezet, en wij gaan wandelen. Heerlijk was het, zoon van 18 was ook mee. Als ik hem en Fellow dan zie banjeren door de duien en bos. Twee stoere binken bij elkaar dan ben ik onwijs trots! Nou heel veel geluk met de pups en drukte! Geef ze allemaal maar en knuffel van ons. Zeg maar tegen Anna dat Fellow onwijs trots is op zijn half zus!
Pootjes van Fellow en de Bezemers
18-01-11 Bart, Wendy, Aika en Yendi Hoi Mama Anna en Co, Weer helemaal geweldig om die kleine witte wondertjes te zien. Anna heeft het weer goed gedaan hebben wij gelezen.
Het is weer een mooi gezicht om die kleine witte ijsbeertjes te zien je word weer helemaal verliefd. Maar een geweldige mooie papa hebben ze. Dat ze maar net zo knap worden als hun mama en papa.
Groetjes van Bart, Wendy, Aika en Yendi
18-01-11 Nicole Deugd gefeliciteerd met jullie prachtige pups! Ik houd jullie website evengoed in de gaten, want ben echt helemaal weg van jullie geweldige honden! Hopelijk kunnen wij over een jaar of 2 ook zo'n geweldige schat in huis halen! Geniet lekker van de hummeltjes!! groetjes Nicole
18-01-11 Janita Onwijs gefeliciteerd met deze prachtige worp!!!! Als het jullie een keer schikt kom ik even gluren over de rand van de bak. Heb de foto's al even bekeken maar het is wel weer super schattig!!!!! groetjes fam. Wesselink en Diva natuurlijk.
17-01-11 Ine Kloppenburg Gefeliciteerd met jullie nestje! Wat een dikkertjes :-)) Als ze net zo mooi, lief, leuk en razend slim zijn als Mila, komt het helemaal goed met ze. Zoals ik al verteld had, is Mila nu voor het eerst loops. Het is tot nu toe allemaal prima te doen. (Ze is wel veel aan het slapen, maar dat is best lekker rustig.) Ik heb het trainingsspel "Smarty" gekocht...Miskoop van de maand! Na 1 minuut wist ze alle lekkernijen te vinden...en dat aan de moeilijkste kant! Succes met die kleine hummels! Ik zal de foto's volgen. Groetjes, Ine en Mila.
27-12-10 Janita Wij sluiten ons aan bij het vorige berichtje. Als het even kan zijn wij er de volgende keer met de wandeling ook weer bij.We vonden het een enorme gezellige dag. En al die witte wolken. geweldig!!!!!
26-12-10 Annetta Bezemer Wat is Kerstgevoel? Voor mij is dit jaar Kerstgevoel: Fellow. Als hij als een dolgedraaide bulldozer door de sneeuw banjert en alles wat zwart aan hem was nu ook wit is. Hij kan er maar geen genoeg van krijgen, van zijn nieuw ontdekte witte wereld! Als hij als de perfecte hond tijdens het kerst diner in een restaurant keurig bij de open haard aan mijn voeten blijft liggen en zoveel bewondering krijgt van mede kerstfeestvierders. Als hij in het hotel denkt dat wij slapen heel stiekem voetje voor voetje, zachtjes tussen ons in kruipt en dan vol genoegen kreunt (en niet zo zachtjes  ook). Als hij voor een kasteeldeur  gaat staan met een blik in zijn ogen van: En hoe vindt je mijn nieuwe hondenhok? Hij zou er zeker niet misstaan!
Als hij zonder moeite tegen een eeuwen oude beroemde boom aanpiest en ik snel om me heen kijk of niemand het gezien heeft en er sneeuw overheen schoffelt, wat een leuk spelletje vrouwtje!
Als hij mijn vader van 82 bijna tot tranen toe ontroerd door zijn ondoenlijk gedrag. Als hij als we weer thuis zijn samen met het baasje moe maar voldaan
van al zijn nieuwe indrukken heerlijk ligt te slapen, beide op hun rug met de benen omhoog.
Dit is voor mij HET KERSTGEVOEL! Onze prachtige, lieve witte herder!
2010 wat zo verdrietig begon omdat we onze eerste hond moesten laten inslapen maar wat zo geweldig eindigd met een  9 1/2 mnd oude pup FELLOW! Fam. Joosten wat hebben jullie ons blij gemaakt met onze KANJER! Veel geluk met de nieuwe nestjes en ik hoop dat jullie nog meer mensen zo gelukkig maken, en als ze maar iets op Fellow lijken gaat dat echt wel lukken! Big hug Annetta
10-12-10 Rieteke Bakker Hai fam. Joosten, heel hartelijk dank voor de geweldig indrukwekkende wandeling. We zijn volgend jaar weer graag van de partij, groet en knuffel, Rieteke en Charlee
28-10-10 Rieteke Bakker Hai fam. Joosten, even een berichtje van Charlee oftewel KNUT. Ze is op haar plaats in onze roedel en draait iedereen om haar poot. Bij de dierenarts heeft zij de aantekening ADHD gekregen. Ze is net gecastreerd en de dierenarts begroette haar met "hallo ADHD kind van me". Verder is ze een toneelspeelster. Als je vraagt ben je een elfje dan vouwt ze haar oren keurig in en gaat vroom kijken. Als je dan wegloopt is het altijd leuk om daarna even de tijger te spelen en je bespringen. Op de hondenschool doet ze het er goed, slim zat. Ook haar jacht instinct is goed ontwikkeld. Dit heeft al drie konijntjes het leven gekost. Qua uiterlijk lijkt ze sprekend op jullie moeders, dus prachtig! Gr Rieteke
16-10-10 Ton en Petra Hoi allemaal, wij hebben nu eindelijk een eigen site, en we denken dat Donna nu eindelijk oma wordt. We laten het weten. www.melodyofthewhite.nl gr Indi en Myla
28-07-10 Fam. Wesselink Hallo fam. Joosten, Wij hebben onze eerste vakantie met Diva erop zitten.Wat is dat goed gegaan!!! Ze deed het zo goed en werd ook alle dagen door allemaal mensen en kinderen op de camping bewonderd. Die aandacht maakt haar een echte Diva. Camperen vind ze prima, paste zich goed aan. Ja we zijn stiekem toch wel een beetje trots op haar. groetjes fam. Wesselink.
13-05-10 Fam. Bezemer Hoi Fam. Joosten, Een klein berichtje over Fellow! We zijn niet verliefd we zijn smoorverliefd op onze puppevent!Wat wil je als je even naar de wc gaat, en je terugkomt, en al je schoenen + laarzen in de kamer liggen. En hij je aankijkt met zo'n blik van: Dat hebben die katten gedaan hoor en ik zei nog wel dat het niet mocht! En de ene moment hij volop aan het spelen is en vervolgens met zijn kop op je schoot in slaap valt. En dat als je even weggeweest bent, hij je begroet alsof je een wereldreis gemaakt hebt.
En hij je helpt met het opnieuw betegelen van de tuin en gaten graaft tot in China en kampioen zandhappen is. En dat dagen de kat boos is met haar nieuwe huisgenoot en je ze vervolgens kop aan kop slapende vindt in de gang.
Dan kan je toch niet anders dan smoorverliefd worden!! We genieten van oor tot oor! Lieve groetjes van Fellow en de Bezemers
07-05-10 Fam. Wesselink Hier een kleine krabbel over teefje paars of wel DIVA!!! Het gaat super goed. We genieten enorm en leren alle dagen weer. Net als Diva. De eerste trainingsles is al achter de rug. Dat vond Diva wel spannend maar deed alles netjes mee. We waren super trots. We gaan de komende tijd van alles ontdekken. Waar we kunnen ravotten en waar we het "huiswerk" goed kunnen oefenen. Waar we lekker kunnen wandelen en waar we ook kennis kunnen maken met het water. Kortom we vermaken ons enorm.
25-04-10 Annetta Hoi Fam. Joosten, Hier gaat alles prima, ik ben helemaal verliefd! Hij is vrolijk loopt als een schaduw achter mij aan. Alleen wat ze toch met dat grasveld wil, waar ze me iedere keer neerzet, is me een raadsel. Maar we zullen het wel  een keer vatten!? Hij heeft ook al een mol gezien, de mol hem niet ha,ha.
Het buurmeisje vindt hem zoooooo lief!! Spike (de Main coon) die ziet het al aardig zitten alleen Hope zit als een oud wijf te mokken boven. En heeft zoiets als ik hier m'n nagels inzet heb ik vast oorlog dus is ze boven, heel boos! Al met al moet het lukken, eten doet hij als een dijker en boeren en poepjes als een vent (sorry John)! Jullie hebben een familie heel gelukkig gemaakt( op 1 kat na)! Tot mails! Knuf & kus Annetta 
26-03-10 Suzanne Dries Emilie en Frederieke Wat een plaatje. We kunnen bijna niet meer wachten. Fijn hoor, dat de pups hun oogjes al open hebben en dat ze al zo klimmen. Tot snel! liefs van ons allen
16-03-10 Annetta Hoi Allemaal, Schitterend de nieuwe foto's! Hoe ze in, om en over elkaar liggen, het lijkt wel een kubuspuzzel! Geweldig! Kan Mamma Donna het allemaal aan? Prachtig hoe de grote zussen ook meeleven! Succes en tot gauw, we kunnen bijna niet wachten! Groetjes De Bezemer fam.
13-03-10 Corrie Godthelp hallo Daniella wat leuk een pup van Donna straks in Alphen.
groetjes Corrie
08-03-10 Marianne Meinema Hoi Daniella& John, Gefeliciteerd met Donna haar 12 tal! Onwijs wat een nest zeg!! Zo lief weer die foto's. Veel succes met al deze mini's. Groetjes Marianne en natuurlijk ook van Chrissie!! Ze doet het zo goed echt een lieverd is ze.
07-03-10 Corrie Godthelp geweldig wat een nestje weer moeders doet het goed zeg, we gaan jullie weer volgen hoor wat een leuke fotos wat een drukte geniet er maar weer van.
lieve groetjes van aad en corrie en een lik van snowie
07-03-10 Annetta Hoi Daniella, John en kids, Al een beetje bijgekomen en gaat het allemaal goed met Donna,de pups,Anna en Bella? Heel de familie door Canada heen leeft ook mee! Ze vinden ze 'so beautiful and so regal'(koninklijk)! Veel geluk! En knuf aan al het beestenspul! Annetta
07-03-10 Ceciel Cuperus Hallo Daniella (+ family !), Nou, jullie lieve Donna heeft haar best weer gedaan zeg ! Maar liefst weer 12 puppenkinders !! Dat worden weer een heel drukke maar ozo leuke 8 weekjes voor jullie. Heel veel plezier met het puppengrut. groetjes, Ceciel Cuperus
07-03-10 Fam. Wesselink Hallo familie Joosten. Wat een prachtige foto's, we zijn erg benieuwd welke er uit eindelijk met ons mee naar huis gaat. Donna heeft weer hard gewerkt maar het resultaat is dan ook weer enorm. Geniet ervan. Eric Janita en kinderen
07-03-10 Familie Oldenhave Hoi Familie Joosten, Gefeliciteerd met de 12 witte puppenkindjes. Donna heeft weer erg goed haar best gedaan. Het is weer een erg mooi gezicht om die foto's te zien je word meteen weer verliefd op ze. Dat ze allemaal maar weer een goed huisje vinden. Geniet van deze witte puppenkindjes de komende tijd.We houden jullie site in de gaten op afstand en we gaan weer lekker genieten van de foto's de komende weken.
Groetjes Bart en Wendy Oldenhave
07-03-10 Aika en Yendi (A-nest en B-nest)
 
Hallo Mama Donna en Zusjes Anna en Bella en Pleegfamilie Joosten.
We hebben net weer bij jullie op de site gekeken en wauw weer 12 pupjes. Die talos kan er wat van zeg. We zijn zeer trots op onze Mama Donna ze klaart deze klus ook maar weer. Wij zijn ook heel blij met deze (half)broertjes en (half)zusjes, en we zullen het leuk vinden als we een keer afspreken om met zijn alle te kunnen spelen op het strand of bos. Geniet nu maar lekker van dit nest wij kijken op een afstand met jullie mee. Doen jullie een dikke knuffel aan Donna geven van ons en natuurlijk ook aan Anna en Bella.
Groetjes Aika en Yendi
07-03-10 Ranil Schuller hallo fam joosten, gefeliciteerd met het nieuwe nestje pups. ik heb de foto's gezien en ik kan haast niet wachten om te komen kijken. groetjes ranil schuller Boxtel (NB)
06-03-10 Pieter en Annetta Hallo Allemaal! Gefeliciteerd met jullie nieuwe pups!Wat ziet het er schitterend uit! Donna je hebt het geweldig gedaan! Rust maar lekker uit, ook al zal dat niet meevallen met al je 'kids' om je heen! Zodra het kan komen we ze graag bewonderen! Tot dan! Groetjes De Bezemer familie.
06-03-10 Ronald en Trijnie Hoi John, Daniella en kindjes, Hartelijk Gefeliciteerd met jullie nieuwste nestje! Wat een lieverd is Donna toch, alweer haar derde nestje.We hebben net de foto's nog even bekeken van de vorige nestjes, echt schattig! We komen binnenkort even kijken! Ronald en Trijnie
21-02-10 Annetta & Pieter Hoi Daniella en John, We waren al enthousiast toen we jullie webside lazen, maar nu we bij jullie zijn geweest SUPPER! Precies waar we ons thuis voelen. En wat een supper honden!! Opslag verliefd!!Het gaf ons een heel goed gevoel, hopende dat dat wederzijds was.Zoals het er nu uitziet lossen we die paar dagen in mei op door Piet of ik die dan thuis blijft. Geef de beesten een dikke knuf van ons, vooral Donna dat het allemaal maar goed mag gaan!
En jullie ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en tijd, doe de groetjes aan de kinderen. Pieter, Annetta & Ryan Bezemer uit Alphen a/d Rijn
07-02-10 Marianne Meinema En daar is ze dan ons witte wondertje,ze is echt een droompje!! Wat een geweldig lieve en mooie hond. We zijn echt superblij met Christl!!!
Groetjes Marianne Meinema
03-02-10 Esther Brussaard Hallo familie Joosten, Even een poosje jullie site niet bezocht en nu alweer zoveel gebeurd! Wat een dotjes allemaal. Bijzonder hoor dat Anna nu ook moeder is. En: ook Donna is weer gedekt door dezelfde vent. Dus Lara krijgt er straks nog meer broertjes en zusjes bij! Gefeliciteerd en heel veel succes met alle drukte!
25-01-10 Reggy en Fenneke Hallo familie Joosten! Wat groeien de pups goed! We kunnen niet wachten om de onze op te halen!! Tot volgende week zaterdag! Groetjes uit het oosten.
19-01-10 fam. Schovers PROFICIAT! wat een schatjes en zo'n super mama, oma en tante. Groetjes van ons, Amor en Vita.
10-01-10 Corrie Godthelp o wat worden ze al groot en wat een leuke fotos weer, kijk al weer uit naar de volgende week. geniet er vol op van hoor deze weken gaan ook weer voorbij  veel liefs uit alphen aan de rijn
07-01-10 Wendy Balder Hoi, wat een mooi nestje weer zeg. Jullie zijn goed bezig!!! Mooie site ook, prachtige foto's. Gefeliciteerd. xxx Wendy
01-01-10 Margot Bierman Ha allemaal, Wat leuk weer nieuwe foto's! Echte puppiebandjes EN de oogjes gaan open! Wat een droppies allemaal! En ik kan me van vroeger herinneren dat jonge pups zo lekker ruiken. Deze ook? Hebben jullie de drukte een beetje onder controle? Groeien ze allemaal goed? Trekt Anna het een beetje? Leuk dat tante en oma ook zo lief zijn! Geniet ze verder, nogmaals een heel fijn 2010 en hartelijke grts, Margot plus familie
29-12-09 Marianne Meinema Wat zijn ze lief!!!!!!!!!!! Nu we ze in het echt gezien hebben tellen we de dagen af om ze weer even te komen bewonderen. De kinderen wilden eigenlijk meteen weer terug naar de gezelligheid bij jullie en natuurlijk naar de honden! Mijn oudste wilde zijn handen niet meer wassen omdat ze zo lekker naar de hondjes roken! Het zijn echt snoeppies.Tot gauw, groetjes familie Meinema.
25-12-09 Elly Heee lieve Joostentjes...Gefeliciteerd met weer van die mooie witjes!Geweldig om te zien, zou er jalours van worden! Geniet er weer lekker van met zijn allen! Tot ziens maar weer. liefs, Wilco, Elly en de doggies..
24-12-09 Erik Marcelis Beste John & Daniella, Wij hadden een zelfde soort ervaring als jullie. Ook wij zagen voor het eerst een witte herder en vroegen ons ook af of dit een rashond was of juist niet. Wel vonden wij het direct een mooie en lief uitziende hond. We hebben sinds een paar maanden een hond die zwerfhond is geweest in Roemenie en hebben hier heel veel plezier van. We merken aan Fay (want zo heet ze) dat ze behoefte heeft aan een maatje om mee te spelen. We zijn inmiddels helemaal enthousiast geworden over de witte herder en willen te zijner tijd heel graag een pup. Is nu nog niet aan de orde, maar we blijven graag op de hoogte. We zijn erg gecharmeerd van jullie site en jullie verhaal.
Kunnen jullie ons op de hoogte houden? Uiteraard houden we jullie site ook in de gaten! Groeten, Manon & Erik Marcelis
23-12-09 Marianne Meinema Hoi Daniella, We kunnen geen genoeg van die lieve foto's krijgen...
We hopen snel ons 'meisje' te kunen komen bewonderen. Vriendelijke groetjes,  Familie Meinema
20-12-09 Giulia Hoi. Ik heb de geboorte en de puppie's gezien. Want ik ben Giulia de dochter van Daniella. Ik ben nu 7 jaar. Ik vind ze zoooo schattig!!!! Helemaal nu ze zo klein zijn met hun oortjes en oogjes dicht! Ik vind ze ook erg schattig als ze groter zijn. Dag van Giulia
20-12-09 Mads Ottenbros Gefeliciteerd met de pups! Ze zien er weer prachtig uit. gaat alles verder goed met moeder en de kleintjes? We komen vast een keer kijken. Groetjes, familie Ottenbros en Kai
20-12-09 Carla Zondag Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de puppy's.Wat schitterend om te zien dat "oma" ook zo lief meehelpt. Je ziet zelfs op afstand leven we met jullie mee! Veel succes de komende drukke tijd. Liefs uit Alphen, Carla Zondag (Snowie)
19-12-09 Corrie Godthelp hallo luitjes wat geweldig zeg wat een droppies en wat geweldig dat donna zoo lief is geniet er maar van, leuk voor de kinderen net met de vacantie.  groetjes van ons uit alphen
19-12-09 Fam. Oldenhave Hallo Allemaal. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine witte wondertjes.Wat een prachtig nest is het weer, gelukkig zijn het er dit keer niet zoveel. Geniet er maar weer lekker van en dat ze allemaal weer goed terecht komen. Zo Ome Aika kan zijn spaarpot omkeren om lekker kluifjes voor die kleintjes te kopen hahaha. Groetjes Bart, Wendy, Aika en Yendi
19-12-09 Jody Hooi familie Joosten!! Vannacht erg druk geweest hoorde ik, maar jullie zijn beloond met 6 flinke lieve sneeuwballetjes - GEWELDIG!Hartelijk gefeliciteerd en geniet van jullie rustdagje..
Anna zorgt voorlopig voor de rest. :) Ik kijk al uit naar de foto's!! Gr. Jody
12-07-09 Corrie Godthelp strandwandeling, wat was het jammer dat wij zo laat waren maar we hebben het toch heel leuk gevonden hoor. Hopen het nog een keer mee te maken het gaat hier goed Snowie groeit heel goed zijn erg blij met hem we hopen nog eens wat te horen van jullie. Ik heb nog een foto zal hem naar jullie opsturen, veel liefs van ons uit Alphen aan de Rijn
28-06-09 Jennifer Hallo Mama en broertjes en zusjes, Ik heb een geweldige dag gehad en ik hoop dat we elkaar weer vlug terug zien ik kan niet wachten. Kan ik de foto's van deze dag nog ergens terug kijken? Hopelijk tot heel snel. Pootjes en knuffels van Scooby xx
23-06-09 Wendy en Bart Hallo Daniella & Co. We hebben erg genoten van de wandeling op het strand in Kijkduin. Maar het belangrijkste is dat de honden het erg naar hun zin hebben gehad, wat wel te merken was toen we naar huis reden. Ze hebben de hele terug rit alleen maar geslapen. Hopelijk zien we de foto's binnenkort op de site. Onze site is al up to date dus neem een kijkje als je tijd hebt. Groetjes Bart, Wendy en een lebber van je toppertjes Aika en Yendi
www.magicwhitewolves.nl
08-06-09 Yvonne en Patrick Hallo Daniella en John, Het was helemaal te gek, onze Bella 2 plaats en wat is ze lief geweest. Het was mooi om te zien hoe goed het ging met al die vreemde honden maar volgens mij heeft ze het ontzettend naar haar zin gehad en ik ook, en wat ben ik trots op haar. Jullie doen het hartstikke goed. Hiep Hiep Hoera Bella 2 plaats. Groetjes Yvonne en Patrick
29-03-09 Corrie Godthelp
 
hallo luitjes hoe gaat het bij jullie, hier gaat het goed genieten elke dag van Snowie, speelt leuk met andere honden heeft wel voorkeur hoor. Het eten is nog steeds schrokken weet niet goed wat ik daar aan kan doen, misschien jullie. Het is ook een film waard zo als die met de poes speelt, ik zal gauw weer een foto sturen veel lieve groetjes van Aad en Corrie en de rest
09-03-09 Esther Brussaard Hallo opa en oma van Lara! Vannacht heeft ze voor het eerst bij haar nieuwe familie geslapen. 't Was wel even wennen hoor! Vier keer om haar moeder geroepen en er ook even uit geweest. Drie keer een plasje gedaan (meestal binnen, want buiten is het nog een beetje eng.... Vanmorgen Lisa naar school gebracht, Lara mee. Dat was heel leuk, veel bekijks! Nu zit ik op kantoor te werken en ligt mevrouw volkomen uitgeteld in haar luxe XXL bench. 't Gaat helemaal goedkomen met die dame. Ze is nu al geadopteerd door alle medewerkers op kantoor. We houden contact! Groetjes van Paul, Esther, Lisa en Lara
03-03-09 Ceciel Cuperus Hallo, Leuk je gisteren ontmoet te hebben bij de puppy training. Heb dus even de foto's van het puppenspul op jullie site bekeken en ziet er geweldig uit hoor, ik krijg zelf al weer helemaal de kriebels!! We moeten nog maar heel eventjes wachten, dan zijn we zelf ook weer aan de beurt voor die drukke maar o zo leuke tijd. Hartelijke groetjes, Ceciel Cuperus
19-02-09 Ineke Bakkes Hallo, gefeliciteerd met jullie "witjes. Ze zien er goed uit, wat een bak vol. Toch knap dat moeder het zo goed onder controle kan houden. Ook ons nest doet het goed, we genieten ons suf. Groetjes Ineke Bakkes (Arvensis)
18-02-09 frank, nicole en robin Wat een schatjes die kleine puppies, zou er zo weer een erbij willen. Lijkt Floyd trouwens wel erg leuk. Hij is erg trots op al zijn broertjes en zusjes. Volgende keer met wandelen zijn wij ook graag van de partij. Veel succes met al jullie puppies. Frank, Nicole en Robin en een poot van Floyd
06-02-09 Elly Biesboer Hoi mensjes Joosten, Mooie foto\'s weer Danielle! Het is een prachtig stel!Meteen gekeken nadat ik je gesproken had.Leuk om ze maandag weer in levende lijve te kunnen zien. Vandaag nog maar 4 weken trouwens...We hebben er zin in! Liefs, Elly
03-02-09 Mariette Wouda Hallo! Afgelopen zondag zijn wij wezen kijken (met de hele famielie!!) Wat zijn het toch een schatjes! Kan niet wachten totdat mijn schoonouders het kleintje in huis hebben! Haha! Geniet er nog maar even van, ook al is het zo druk!! Groetjes uit Alphen aan de Rijn.
02-02-09 Mirjam Strijbis Lieve familie Joosten, van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe kroost, wat zijn ze schattig!!!!! Succes met alles de komende tijd. Liefs,  familie Strijbis
26-01-09 Kirsten Hallo, wat een geweldige foto,s. De kids kijken elke dag weer of er ook al weer nieuwe foto's zijn. Wat duurt wachten dan lang, he? Er wordt aardig afgeteld..... Nou succes maar weer ,groetjes van ons allemaal.
26-01-09 Lorena
 
ooooooooooooh 2 de nestje al!.ze zijn zooooo lief.ze beginnen al hun oogjes open te doen.ze zijn zo schattig ik wil ze alenmaal!!!!.en jahoor we houden er nog een!!!.i am verry happy.en verder gaat het ook goed met de moeder.en anna (de zus van donna) is ook erg nieuwschierig en ze snufelt telkens aan de pups.en denk dat ik weer in een hemel ben beland!!.maar goed ze beginnen al aardig te lopen.en bijna altijd als ze slapen maken ze van die liefe kreungeluidjes.ooooooooh ik wil ze niet weg hebben nou doei van de dochter van daniella
21-01-09 Paul Esther en Lisa
 
Knap werk hoor! Wat een toewijding! We volgen het op de voet en zijn reuze benieuwd naar deze grote familie. Dat worden gezellige wandeltochten! Hahaha. Hopenlijk zijn jullie weer een beetje bijgekomen dan deze indrukwekkende en intensieve tijd. Petje af.
19-01-09 Elly Hoi mensjes...Wat zijn ze mooi!!!! Ik kijk er naar uit om ze in levende lijve te mogen zien. Fijn dat ze zo goed groeien hoor. Succes en tot gauw, liefs uit Tuitjenhorn
19-01-09 Alex Gefeliciteerd Donna!!!!! En jullie allemaal ook!!! Dat is vast flink druk met 12 van die witjes!!! Succes ermee!!
16-01-09 Sonja Hey Daan, Gefeliciteerd met je 12-tal. Wat zul je trots zijn op Donna, knap gedaan hoor! Liefs Sonja
16-01-09 Esther, Paul en Lisa Wat heerlijk dat alles zo goed is gegaan en dat er zoveel pups zijn geboren! We wensen jullie heel veel sterkte en plezier met de eerste weken van de (op)voeding en komen graag snel een kijkje nemen bij de kleintjes. We lezen ons ondertussen suf en hebben al heel wat websites bekeken! Spannend hoor allemaal! Groetjes van ons allemaal en tot snel!
16-01-09 Wendy Balder Wauw zeg!!!! 12 puppies, heel erg mooi, gefeliciteerd en Donna heeft het goed gedaan. Anna kan daar wat van leren. Liefs van je schoonzusje Wendy 'kapendie'.
16-01-09 Marleen en Wilfred Hallo! super knuffels van ons allemaal voor alle puppies. PROFICIAT Daan, heb je weer super georganiseerd. Jeetje, twaalf jonkies. Van een SUPER-DONNA gesproken.....voor de verzorgers:  heel veel geduld en energie gewenst he. We duimen voor jullie en de kroost, hopelijk komen ze allemaal in een warme thuis terecht. SUCCES!
16-01-09 Jolanda Schilder Gefeliciteerd!! Wat geweldig zoveel kleine puppies. Nou je hebt voorlopig wel even je handen vol. Succes ermee! En tot woensdag. Groeten Jolanda
15-01-09 Elly Hoi mensen en dieren..Superleuk de eerste foto's te kunnen zien. En dan te bedenken dat er een bij ons komt wonen. Ik blijf het dan ook nauwlettend volgen en hoop dat alles goed gaat bij jullie! Tot gauw, lieve groeten.. Elly
15-01-09 Ingrid Hoi Daniella en John, Wat zijn ze weer mooi! En gaaf om te zien hoe Anna is. groeten van namens hun oom :-)
15-01-09 Linda (baasje van Sam) Lieve Donna, Gefeliciteerd met je 12 baby's lieverd! Laat je maar lekker verwennen, want je bent er hard genoeg voor aan het werk! Liefs, Linda
En een lekkere lebber van Sam
15-01-09 Aika van de Witte Klaver Hallo Mama Donna en zusje Anna Daniella & Co
Gefeliciteerd met de babytjes. Geweldig dat het er zoveel zijn en dat ze allemaal een nieuw baasje hebben. Dat ze allemaal maar net zo'n lief baasje krijgen als ik heb. Groetjes en een hele dikke knuffel van Aika
15-01-09 Wendy Oldenhave Van harte gefeliciteerd met jullie 12 pups. Wat zijn het er veel geworden.
Maar echt helemaal geweldig. Heb tegen Aika verteld dat hij weer een stel broertjes en zusje bij heeft. Geniet weer lekker van de tijd dat ze bij jullie zijn. Groetjes Bart, Wendy en de beestenbende
En geef Donna een dikke knuffel van Aika
15-01-09 Vincent Heeeee!! Van harte met het nieuwe nest!! Ik hoorde het net van Sabien! Ik ben benieuwd ze te zien! groet, Vincent
14-01-09 Corrie Godthelp Van harte met zo mooi nest kan niet wachten zo wat op fotos
groetjes Corrie
10-01-09 Sonja Hey Daan
Succes met de bevalling van Donna! Ben heel benieuwd hoeveel witjes ze op
de wereld gaat zetten. Geef haar maar een dikke knuf! Liefs Son
03-11-08 Alex Alles goed met donna?? is ze immidels al gedekt?? Donar heeft net Duna gedekt....Waar hij zijn eerste nest ook al mee had...een knuffel aan de honden en aan jullie ook nat.!!
16-10-08 Fam. Costa Van uit Purmerend wil Abby al haar boertjes en zusjes hartelijk feliciteren met hun 1e verjaardag!!!! Ik hoop dat jullie net zo verwend zijn als ik, met een lekkere lange wandeling en een koekje. Ook namens ons (de baasjes en Stein) gefeliciteerd allemaal!! Een Dikke lik en knuffel van Abby, Stein en de Baasjes.
16-10-08 Ton en Petra Hallo luitjes, Wat een grandioze dag was het met al dat jonge spul. Ik hoop dat we in het voorjaar weer een keer zoiets doen. Nog van harte gefeliciteerd met Anna en Donna natuurlijk ook.  Gr Ton,Petra, Indi en Myla
28-02-08 Nadia Colombo Hallo allemaal! Donar heeft nu ook zijn eigen plekje op het internet :) http://donarino.wordpress.com/ We zijn nog druk bezig met het plaatsen van foto's en teksten maar de eerste foto's van zijn allereerste kroost staan er op! Groetjes!  (opm.: Donar is de broer Donna)
24-01-08 Ton en Petra Prachtige foto's die van de kleintjes. Zie je wel dat het lukt. Mag de foto's van Indi ook op mijn site zetten? www.campernatuur.nl
22-01-08 Alice Beck Hoi Daniella en Joost, Leuk dat we elkaar gisteravond tegenkwamen en ik me afvragen of jullie ook een website zullen hebben. Ja hoor, ik heb hem gevonden. Natuurlijk even naar de puppenfoto's zitten kijken. Jullie hebben een mooie website en ik zal zeker regelmatig een kijkje komen nemen.
Groetjes Alice
17-12-07 Frank, Nicole en Robin Hoi allemaal. Het zal nu wel leeg zijn in huis. Volgens ons zijn alle pups nu naar hun nieuwe baas, toch? Met Floyd gaat het prima, hij voelt zich al helemaal thuis hier in Nijmegen. Met alle dingen die hij wel en niet mag, gaat het ook al steeds beter. Hij begint nu buiten echt rondom zich heen te kijken en overal te snuffelen. Zelfs achter andere honden aanrennen doet hij al. Hij is lekker speels en heerlijk ondeugend. Hij begint ook al een beetje naar zijn naam te luisteren. Dat komt wel goed dus. We houden jullie op de hoogte en nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en adviezen waarmee jullie Floyd aan ons mee hebben gegeven.
09-12-07 Wilma Als jullie dit bericht lezen, zijn er denk ik al 5 puppies uitgevlogen opweg naar hun nieuwe avonturen.Ik hoop dat je het een beetje "droog" bent doorgekomen Daantje!! Dit soort dagen zijn altijd dubbel, blij dat ze een goede baas krijgen maar balen dat ze weggaan. En dan ook nog die superblije mensen die hun pup komen halen! Nee het valt niet mee. Maar ik kan je beloven dit gevoel gaat weer over maar wat ik je nu ook al kan voorspellen, bij een volgend nest is het weer precies zo!! Geeft nix geniet je laatste week nog van de laatste boenders! En je weet mijn motto..het worden de nieuwe eigenaren hun hondjes maar....het blijven altijd jouw puppies!!
08-12-07 fam. Schovers Aftellen tot morgen, waauw, de spanning stijgt!! Het speeltouw ligt klaar, de tweede benche staat op z'n plek de drink- en voederbak staan te blinken, de grote zandbak buiten plas-poep klaargemaakt,....en een fles bubbels om de komst van de nieuwe huisgenoot te vieren. Een prettige zenuwachtigheid, de kerstboom zal dit jaar iets minder aandacht krijgen hoor! Tot morgen, Amor Amor Amor....en Vita heeft vandaag voor het laatst het rijk voor zich alleen. Doeiiii.
28-11-07 Sonja Hoi Daniella, Ben weer even op je site wezen neuzen. Wat gaat het hard met ze he...veels te hard. Fijn dat alles goed was bij de dierenarts. Geniet nog even van ze he  Groetjes Sonja
25-11-07 Robin Hoi allemaal. Het was erg leuk vanmorgen met het kiezen van de pup. Papa en mama hebben de 'groene' pup gekozen en ik wilde eigenlijk de 'blauwe' pup. Maar ik vind de 'groene' ook hartstikke lief. Ik kan niet wachten tot Floyd echt van ons is. Ik zit nu eigenlijk op msn op Moreno te wachten, maar hij is ons afspraakje denk ik vergeten, daarom maar even in het gastenboek. Tot de volgende keer en groetjes aan alle hondjes. Robin
24-11-07 Kirsten Hoi, we houden de foto's van de pups natuurlijk nog wel in de gaten, wat een poepies!!!! Ik wilde jullie even een complimentje geven voor de leuke foto's met bijbehorende teksten. echt een feest om te lezen, groetjes kirsten
24-11-07 Moreno heey hoe is het nu ... wel druk he met 10HONDEN!! maar julie hebben wel hulp nu van moreno, lorena, gianni en giulia, ik kom nog ff langs zo meteen tot zo!!!!!! Groetjes:: Moreno
20-11-07 Lida Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag Daniella! Wat zijn de pups alweer gegroeid sinds ik ze gezien heb. Zou ze graag weer even knuffelen. Liefs aan allemaal, Lida
19-11-07 Nadia Colombo Hallo allemaal! Wat een prachtige pups! Ze zien er al heel knuffelbaar uit! ;) Hoop dat alles goed gaat!Groetjes!
18-11-07 Joost en Anita de Boer Hallo Hoe gaat het daar ? De pups zien er in ieder geval goed uit? En jullie? Hahaha. Groeten uit Groningen
15-11-07 Nathalie Brand Hoi Daniella, John, Moreno, Lorena, Gianni en Julia. We hebben jullie prachtige honden natuurlijk al in het echt gezien, maar de foto's zijn ook bijzonder mooi hoor! Mooie site ook zeg. Kan niet wachten tot volgend jaar!
15-11-07 Marianne Lont Hoi  even de site bekeken tussendoor  wat geweldig die pups hartelijke groeten   marianne meijert catharina en cornelis en alle boerderij dieren
14-11-07 Lorena 2de bericht......... ze worden steedds maar liever ik wil ze alenmaal. we mogen ze zelfs al voeden . ik kan het goed met ze vinden. ze kijken ook al. en doen grapige dingen. ze zijn zoooooooooooooooooo lief dat ik ze wel duizend kusjes geef. ik laat ales toe. ze beginen al aardig tanden te krijgen. en ze eten als een beer beter genoemd als varken .   ik weet dat ik ze alenmaal wil houden maar tja dat kan niet. we houden er maar 1 jammer genoeg. als ik bij ze kom ziten komen ze alenmaal naar mij toe kruipen ....    haaaaaaaaaah wat een paradijs.     groetjes van lorena.
10-11-07 Karin Bouterse He Daniella en fam. wat een uitbreiding zeg !!!!! Ziet er super uit allemaal en lekker gezond !!!!! Nou tot gauw, we zien elkaar .....nu. doei xxxx karinb
31-10-07 Kim van Os de Man Hoi John,Daniella,Moreno,Lorena,Gianni,Giulia,Donna en pups! Wat een leuke site! Zo te zien gaat alles goed met Donna en de pups. Ik kom binnenkort even kijken naar jullie gezinsuitbreiding! Veel geluk! Groetjes, Kim
30-10-07 Agnes van Vliet Hoi Giulia, Wat een lieve hondjes, geef ze maar allemaal een dikke knuffel van mij en vergeet Donna ook niet. Mag ik ze een keer in het echt zien ? Dag allemaal...groetjes Agnes
28-10-07 Alex Super nice en sweet de tweede week foto's hoor!!!! Ik zou er super graag eentje heelemaal voor mezelf willen...!!! maar helaas ik zal minstens een jaartje moeten wachten nog... Ciao allemaal!
24-10-07 Corine Van harte gefeliciteerd met jullie pups. Hoe is het met de nachtrust? Ook namens oom DJ van harte gefeliciteerd. Groetjes Corine
24-10-07 Dineke, Bonnie, Demi & Sjaak Hoi allemaal, Gefeliciteerd met de kleintjes!!!!!!!!! Wanneer mogen we op kraamvisite komen???????
Ze zien er heel lief uit. Groetjes van Sjaak, Dineke, Bonn!e & Demi
22-10-07 Lorena Gevelisiteerd met de 9 pups!!!! Ik hat niet verwacht dat het er zoveel zouden worden ik vind het erg leuk dat we pups hebben ik geef ze veel kusjes die lieve kleine witte puppies zijn zo lief. groeten van Lorena
22-10-07 Vanna Fantastisch 9 pups, Daniella en John zijn nu een beetje opa en oma geworden! Heel veel plezier en succes met ze. Ik kom binnenkort in het 'eggie' naar ze kijken, ben benieuwd!! Groetjes Vanna
21-10-07 Alex Hoi allemaal!!!! Gefeliciteerd hoor Donna.....en jullie ook natuurlijk!!! Het zal wel een drukke boel wezen daar in huis met al die Kids. Heel veel goeds, Alex.
21-10-07 Wilma Onder het genot van een hrlijke nespresso even jullie site bekeken. Hij is echt mooi geworden! De foto van "pup in vlies" is super John, vast geschoten met een Canon :-) zie jullie snel, groetjes Wilma
21-10-07 Johan Snijders Hallo John en Daniella,
Ten eerste gefeliciteerd met jullie eerste nestje. Via een kennis heb ik jullie website doorgekregen. Het is een leuke site. Zelf ben ik eigenaar van een reu uit het zelfde nest als Donna. Het is echt een schat van een hond. Nooit geweten dat witte herders zo braaf zijn. Ik zal jullie nieuws pagina blijven volgen, misschien dat er ooit een gelegenheid komt dat de honden elkaar weer eens kunnen ontmoeten...Groeten uit Rockanje, Johan
20-10-07 Moreno hey lol al die kleintjesssssssss!!! te gek al die pups ik kom zo ff kusjes geven. he donna gefeliciteerd met al die kleine, lieve pups. tot zooooooooo
20-10-07 Wendy Wauw, wat een mooie pups en wat een mooie site. Gefeliciteerd met t mooie nestje en veel geluk toegewenst. liefs Wendy (je zusje en schoonzusje).
19-10-07 Alma Snel groeien jongens, want dan kom ik ff s(k)nuffelen;-)))))
Groetjes Alma
18-10-07 Sonja Hoi Daniella, Super gefeliciteerd met je pupjes. Goed gedaan Donna! 9 gezonde witjes. Groetjes Sonja
18-10-07 Linda Wauw! Een 9-ling! Wat fantastisch dat ze allemaal gezond ter wereld zijn gekomen zeg. Geniet nog maar even van de kleine pups, want voor je het weet gaan ze het huis al uit (heel wat sneller dan jullie kids haha). Groetjes van Ed, Linda en Sander, en een lebber en poot van parkmaatje Sam
17-10-07 Andr en Hanneke Ha, die John en Daniella, van harte gefeliciteerd met jullie negen-ling. We zijn erg benieuwd naar de foto\'s. Zijn de pups net zo mooi als Donna? En net zo lief? Tot in Haaksbergen. Veel geluk.
16-10-07 Fam. Coenen Juist bericht gehad van Daniella, de pups zijn geboren! Van harte gefeliciteerd met deze negen-ling. Wat een fantastisch aantal. Wij hopen dat alle pups een lang en gezond leven tegemoet gaan en dat er een mooie Axel-Floyd tussen zit, maar dat zal vast met zulke mooie ouders als hond. John en Daniella, geniet er de komende weken van met jullie gezin en wij komen snel een mooie pup uitzoeken. Frank, Nicole en Robin
12-10-07 Alma Het begint nu spannend te worden. Succes met de bevalling. Dikke knuf van ons en van papa Odin:-))
12-10-07 Carla Gevonden! Wat spannend die laatste dagen. We lopen elke dag door de straat in de hoop de 11 ooievaars te zien staan. Hihihi, grapje, maar een pupje of 4-5 zit er nu toch echt aan te komen. We hopen dat ze allemaal net zo lief worden als Donna zelf, de liefste herder die wij ooit als superhondenlief-hebbers zijn tegengekomen. Dat jullie weekend maar mag bevallen.Liefs Carla
11-10-07 Marc Hahahahahahaha..nu moet je alles weer overschrijven op je kladblokje. Naar de laptop lopen, en alles overtikken!! Maar de site is super hoor! grt, Marc
11-10-07 Marc
Hoi, hoi, de site is eindelijk in de lucht! Ziet er goed en overzichtelijk uit, maar ik mis de foto's? Grt, Marc
06-10-07 Ton en Petra Hallo, wij Ton en Petra hebben een aantal weken geleden al telefonisch contact met u gehad, wij hebben ons ingeschreven voor een reutje. Nu zijn we ontzettend nieuwsgierig hoe het met de a.s. jonge moeder is? Gaat alles goed is ze erg veel aangekomen, het zal wel zwaar voor haar zijn de laatste week nog 8 of 9 dagen toch? We kunnen de geboorte bijna niet afwachten, heel veel sterkte met de bevalling en wij wachten in spanning af. M.v.g. Ton en Petra Keijzer
04-10-07 Madeleine Ziet er mooi uit daar mogen jullie trots op zijn. Zoals je al zei doen nog niet alle foto's het, dus ik blijf wel lekker nieuwsgierig zo. Veel succes de laatste week. Groeten Madeleine