~~Het laatste nieuws~~

 

aug.-sept. 2014

 

Eind augustus is Gioia gedekt door Winston, 2 jonge honden waarbij de vonk direct oversloeg en de dekking voorspoedig verliep. Ze is rond 29 oktober uitgerekend, wij zijn heel benieuwd!
Anna verwacht rond 3 november haar laatste nestje, zij had een date met de jonge knappe Torec, nou dat was een feestje voor allebei, ook heel spannend weer!
Als u interesse heeft in een pupje uit een van deze nestjes of meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. Zie voor meer info pagina "pups" en "onze honden".
 

september 2014

 

Yindi was begin september uitgerekend, ze was gedekt door Daydreamer. De a.s. puppybaasjes en wij keken enorm uit naar haar nestje maar helaas had Moeder Natuur andere plannen. Helaas geen nestje dit keer voor Yindi....
Ze is weer lekker thuis bij haar "gastouders" en grote witte vriend Moos, volgende keer beter zullen we maar zeggen!
 

11 April 2014

 

Elin is een van onze jongste teefjes (nu 28 mnd.) en is vandaag voor de eerste keer gedekt door Avathar. Het was even onwennig maar de vonk van de verliefde Avathar sloeg snel over en het werd toch nog een vlotte dekking.
Elin is een dochter van Chrissy en Talos, een mooie dame met een stabiel en vriendelijk karakter. Moeder en dochter werden natuurlijk tegelijk loops.... Omdat ze gewend zijn altijd samen te zijn en heel goed met elkaar kunnen opschieten, hebben we besloten om ze allebei in deze periode te laten dekken, best spannend!
Beide dames hebben een prachtig nest gekregen, foto's staan bij de fotogallery.